top of page

Specialisatie Gyproc werken

Scheidingswanden

Voorzetwanden

Plafonds

Schuine dakvlakken

Zolderinrichting

Plamuurwerken

Isolatiewerken voor comfort, milieu en woningwaarde

Of het u nu gaat om optimaal wooncomfort, milieubewustzijn of het verhogen van uw woningwaarde; er is altijd wel een reden te vinden om uw pand te isoleren. Wij bieden u verschillende opties qua materialen en isolatiehoeveelheid en zoeken samen met u naar de meest doeltreffende isolatiemethode voor uw woning of bedrijf. Wij komen bij u langs voor de volgende isolatiewerken:

Dakisolatie

Binnenmuurisolatie

Zoldervloer isolatie

Speciale plafonds

Plafonds krijgen in huis eigenlijk altijd de minste aandacht. Beste zonde eigenlijk, want je kunt zoveel leuks doen met je plafond. Wij zijn gespecialiseerd in speciale afwerking van plafonds maar ook planchetten afwerking.

Vloerwerken

Bij het vernieuwen van uw vloeren starten we met het uitrechten van de basisstructuur, daarna plaatsen wij door u gekozen afwerking , laminaat , massief – half massief parket , composiet vloeren

Meubelwerken

In een gewone meubelwinkel zijn de meeste artikelen slechts in een paar standaardafmetingen en kleuren beschikbaar. Wij meten uw beschikbare ruimte op, vervaardigen uw meubilair en ontfermen ons over de installatie van uw inbouwmeubels op maat. Voor onder andere de volgende meubels op maat contacteert u ons:

Bureaus

Dressings

Dressoirs

Kasten

Slaapkamers

Vestiaires

Bij ons heeft u de keuze uit meerdere houtsoorten, ontwerpen en kleuren. Rekening houdend met uw budget, uw ruimte en uw persoonlijke smaak creëren wij unieke meubels voor uw woning of bedrijfspand.

Timmerwerken

Houten trappen (massief of gelamelleerd of combinatie van staal en hout)

Raam- en deuromkastingen

Rolluikomkastingen

Toiletomkastingen

Lambrisering

Deuren

Blokdeuren

Branddeuren

Invisidoors (moderne 'onzichtbare' binnendeuren)

Laminaatdeuren

Rustieke deuren

Schilderdeuren

Bevindt u zich in de omgeving van het Heuvelland of elders in West-Vlaanderen en bent u op zoek naar een aannemer met kennis van zaken voor uw binnenwerken? Contacteer Alcro uit Nieuwkerke en vraag direct een gratis offerte aan!

bottom of page