top of page

Dakwerken

Alcro is gespecialiseerd en bouwt jouw houten ruwbouw constructies of houtskeletbouw altijd volledig op maat. Een houtskelet biedt goede mogelijkheden voor dikke isolatiesystemen. We plaatsen geen pannen of EPDM bedekkingen. Ons team bezorgt u het perfecte houtenskeletbouw waar u altijd al van gedroomd heeft.

Plaatsing van bijgebouwen

Gun uzelf een aanvullende ontspanningsruimte of creëer een extra opslagruimte in uw tuin en bel ons voor de vakkundige constructie van de volgende bijgebouwen:

Afdaken

Carports

Garages

Pergola's

Poolhouses

Rustieke eiken bijgebouwen

Tuinhuizen

Had u graag u een traditioneel houten tuinhuisje in een standaardafmeting of gaat uw voorkeur uit naar een ultramoderne pergola in diverse kleuren? Ons team bezorgt u het bijgebouw waar u altijd al van gedroomd heeft.

Gevelbekleding en houten terrassen

Een (sterk) verouderde gevel is niet bepaald uitnodigend en beschermt u daarnaast ook niet voldoende tegen koudebruggen en vochtdoorlating. Kies bij ons uit hout, rockpanel of Volkern-platen en geef uw pand een geheel nieuwe uitstraling. We doen ook in poortbekledingen en dakgoot uitbekledingen. Een houten terras nodig of herstellen? Alcro uit Nieuwkerke is thuis in het aanleggen van houten terrassen. Ook voor uw poortbekledingen en dakgoot komen wij in actie.

Buitenschrijnwerk

We zijn ook specialist in alle soorten buitenschrijnwerkzaamheden in aluminium, pvc en hout. 

Kijkt u uit naar een betrouwbare aannemer voor uw buitenwerken en bent u woonachtig in of rondom het Heuvelland? Neem contact op met Alcro uit Nieuwkerke en vraag geheel vrijblijvend een gratis offerte aan!

bottom of page